Vakantie-Fotografie. Bodrum


Foto’s maken doe ik het gehele jaar door, vooral op zonnige zondagen, en dus ook in de vakantie. Voor mij is de vakantie de ultieme periode om in een redelijk korte tijd vele foto’s te maken, eigenlijk een tiental zondagen achter elkaar. Maar ik spreek niet van vakantiefoto’s maar van vakantie fotografie.

Vakantie fotografie is eigenlijk een soort fotografie waarbij foto’s tijdens een gedurende periode worden gemaakt.Je kunt het vergelijken met landschapsfotografie waarbij landschappen het onderwerp zijn, of architectuurfotografie, portretfotografie enz.

Uiteraard maak ik ook vakantiefoto’s, maar de nadruk ligt op de vakantie fotografie.

En die begint veelal op het vliegveld, in ons geval Schiphol.

De reis ging naar Turkije, naar het Crystal Green Bay Resort.

Turkije en nepmerken zijn vaak in één adem te noemen. Op markten en pleinen staat alles uitgestald en dat zorgt veelal voor mooie kleurencombinaties.

Veelal gaan we met zijn vieren op vakantie. Nu ben ik vaak de enigste die foto’s maakt. En dan komt het wel eens voor dat de andere drie naar het strand gaan en ik mijn fotokoffer pak en op pad ga om wat foto’s voor mijn webpagina “Vakantie Fotografie” te gaan maken.  En dan kom je wat ouwe dingen tegen.

Nog een kleine selectie foto’s die passen in het item Vakantie Fotografie.

 

Vakantie Fotografie, foto’s gemaakt tijdens mijn vakantie, maar geselecteerd op beoordeling als zijnde een foto, en niet direct gerelateerd aan een vakantiegevoel of herinnering van, of aan.

Bovenstaande foto’s mogen niet worden gedownload, gekopieerd, afgedrukt, gewijzigd of anderszins worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de maker, in dit geval micheljansenfotografie.