Victoria Serre-Tropenvleugel-Tropenkas


Het internet is tegenwoordig de bron voor informatie. Pakten we vroeger een boek of encyclopedie, tegenwoordig gaan we googelen. En dat doe ik ook voor het verzamelen van informatie.
Echter het vinden van informatie omtrent de tropenvleugel, of tropenkas of Victoria Serre in diergaarde Blijdorp blijf je teleurstellend verstoken van deze informatie.
Deze tropenvleugel is te bereiken via de Riviera Hal en ligt eigenlijk een beetje verscholen van de rest van de Diergaarde. Eenmaal de verticale lamellenflappen doorlopend kom je in een oase van rust, planten en bloemen, vogels en de schitterende Victoria Serre, de glazen koepelboven de centrale vijver. Langs deze vijverrand staan metalen stoeltjes rondom een tafel waar je als gast kan wegdromen van de rust en je niet verbonden voelt met de drukte daarbuiten.
En zeker als fotograaf kun je je hier volledig uitleven, alhoewel dan wel op een rustige manier zonder de serene rust te verstoren.
Een fotografische impressie van een stukje rust, mooie planten en bloemen, de aanwezige vogels waaronder de Jaarvogel en nogmaals de verticale flappen doorlopend zie je ook de Toko Toekans. Deze foto’s zijn gemaakt op maandag 7 augustus 2017.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s