Maasstad Ziekenhuis Rotterdam


Een ziekenhuis als architectonisch gebouw cq object in een fotoshoot de hoofdrol laten spelen klinkt wellicht wat vreemd maar het gebouw als gebouw intrigeerde mij al langere tijd mateloos.

De onderstaande foto’s zijn al eerder gemaakt, om precies te zijn 3 augustus 2015, en deze heb ik al eerder bewerkt en gepubliceerd. Echter heb ik de originele RAW bestanden wederom in Lightroom geïmporteerd en bewerkt.

Maar op die bewuste 3 augustus heb ik mijn camera gepakt en gewacht. Want het plan kan er zijn om het gebouw te fotograferen, echter wilde ik wel dat de zon het gebouw in een bepaalde hoek mooi zou belichten, verlichten en uitlichten.

Als patiënt zal je het gebouw met geheel andere ogen bekijken als ik door mijn camerazoeker heb gedaan. Een ziekenhuis als architectuur-object.

 

De foto’s zijn gemaakt en bewerkt door micheljansenfotografie en mogen niet worden gedownload, gekopieerd, afgedrukt, gewijzigd of anderszins worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van micheljansenfotografie.

Contact email: micheljansenfotografie@mail.com