Kasteel van Rhoon


Zondag 17 april 2022.

De weersomstandigheden zijn goed, een helder blauwe lucht, geen wolken, dus eigenlijk prima voor hetgeen ik vandaag wil gaan doen. Vandaag wil ik naar Rhoon om daar foto’s te gaan maken van “het kasteel van Rhoon”. Ik ben daar al eens eerder geweest, enkele jaren geleden, echter met de nieuwe opgedane kennis, een nieuw objectief (de Nikon 10-24mm) en een nieuwe statiefkop (Benro precision geared head GD3 wh) vang ik diverse vliegen in één klap.

1 Comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s