Er nog even tussenuit.


Het is eind september. De avonden worden langer. Dat betekent dat de duisternis sneller invalt.

Na het werk thuisgekomen wacht een heerlijk avondmaal op mij. Echter na het eten voel ik de kriebels om nog even met de camera op stap te gaan. Het wordt donker rond kwart voor acht dus heb ik nog een anderhalf uur om mij naar de plek te brengen die ik voor ogen had om nog wat te fotograferen, het stadspark de Twee Heuvels, ongeveer 10 a 15 minuten lopen.

Het doel is wat landschapsfoto’s en wat lange sluitertijd foto’s te maken. Camera, filters en statief, alles heb ik bij me. Na selectie bleven de onderstaande foto’s over.

2 Comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s