Amsterdamse Waterleiding Duinen


De Amsterdamse Waterleiding Duinen is een prachtig natuurgebied van ongeveer 3400 ha groot. Het duingebied behoort tot beschermd natuurgebied en verzorgt voor een groot deel het drinkwater voor Amsterdam, en is het oudste waterwingebied van Nederland.

Aangesloten bij een foto-community waar diverse foto wandelingen in natuurgebieden in Nederland worden ge-organiseert was het Amsterdamse waterleidingduingebied één van deze wandelingen. Echter voorafgaand aan deze geplande foto wandeling ben ik zaterdag 21 augustus 2021 naar dit gebied afgereisd.

Naast dat je vrij in het gebied mag rondlopen zijn er ook uitgestippelde wandelingen die in combinatie met een GPS tracker op je mobiele telefoon makkelijk zijn te lopen.

Om een indruk te geven van een klein stukje van dit gebied, heb ik een fotowandeling gelopen van 7 kilometer met als beginpunt ingang Panneland. Het gebied zelf telt vier ingangen vanwaar wandelingen zijn uitgezet. Het gebied is alleen te voet af te leggen.

Naast de originele optimalisaties van de foto’s heb ik ook verschillende foto’s in zwart wit omgezet .

1 Comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s