De Prinsenmolen


De Prinsenmolen die staat in de Rotterdamse gemeente Hillegersberg is een mooi en vrijstaand foto-object. Afgelopen woensdag 11 augustus 2021 ben ik naar de Bergse Voorplas afgereisd om deze molen voor een 2e keer te fotograferen. De weersomstandigheden waren goed, een redelijk tot mooie wolkenlucht en warm van temperatuur.

Tijdens deze foto-sessie heb ik naast de reguliere foto’s ook wat lange sluitertijd foto’s gemaakt. Echter verplaatsten de wolken zich tergend langzaam door de lucht wat met betrekking tot de lange sluitertijden tot zeer lange sluitertijden uitmondde. Deze lange sluitertijden kwamen tot stand met gebruikmaking van het Benro 15 stops ND filter + het 3 stops grijsverloop ND filter en het polarisatie filter.

Het fotograferen van de molen brengt de architectuur-fotografie en landschaps-fotografie dichter tot elkaar.

1 Comment

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s