Wandeling Loonse en Drunense duinen


Ik ben sinds een jaar lid van de foto-community van Pjotr Schelling. Gedurende de corona maatregelen kon er weinig tot niets worden georganiseerd in de vorm van bijeenkomsten of foto-wandelingen. Nu de maatregelen zijn versoepeld is er meer mogelijk. Zo was er afgelopen zondag 1 augustus de wandeling over de Loonse en Drunense duinen.

Je hebt dagelijks contact met de leden van de community, op maandagavond 20,00 uur is er het wekelijkse foto-cafe waarin artikelen in de fotografie worden aangesneden of fotografen werkzaam in een bepaalde tak in de fotografie vertellen over hun werkzaamheden. Fotografen die over hun werkzaamheden in de fotografie hebben verteld zijn Bert van Berkum – sportfotografie; Andrea Gukickx – macro fotografie; Wilmar Dik – bedrijfsfotografie; Annelies Mol – portretfotografie; Steven Ruiter – natuurfotografie; Bob Luijks – landschapsfotografie; Christinne Pandel – zwangerschapsfotografie; Peter Nolten – landschapsfotografie.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s