Het Witte Huis


Het Witte huis in Rotterdam heb ik al eerder gefotografeerd. De foto’s in dit artikel zijn gemaakt in 2016, echter voor de status van het Witte Huis maakt dit weinig tot geen verschil. Wat wel verschil maakt is de optimalisering van de foto’s in Lightroom.

Lightroom heeft anno 2021 bevat diverse updates in versies met betrekking tot het optimaliseren van foto’s in het algemeen gehad, en ook de routine en kennis van de gebruiker heeft een evolutie meegemaakt, waardoor de RAW bestanden van 2016 anno 2021 een mooier resultaat opleveren. Echter ook het inzicht in compositie heeft vorderingen gemaakt waardoor je dingen anders gaat zien en beoordelen. Vandaar deze 2016 foto’s opnieuw geoptimaliseerd. in een 2021 jasje.

2 Comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s