Avond Wolken


Wolken fotograferen is een mooi en constant aan verandering onderhevig schouwspel.

Onderstaande foto’s zijn niet recent, maar gemaakt op 6 mei 2014 rond 20.00 uur met mijn toenmalige Nikon D5200 camera vanuit het zolderraam. De prachtige avondlucht had mijn aandacht getrokken en kon dit niet laten voorbijgaan zonder het te fotograferen. Echter had ik de foto’s nog nooit bewerkt en kwam ze bij toeval tegen.

En ik zocht een excuus wat foto’s te bewerken in lightroom, geïnstalleerd op mijn nieuwe laptop, waarop het programma opzich veel sneller en daardoor prettiger werkt. Een verademing. Maar mijn vorige laptop stamde ook uit 2014 en het lightroom programma is in die jaren alleen maar groter geworden en meer gaan eisen van je laptop.

2 Comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s