Vakantie-highlights


Deze foto’s zijn gemaakt in 2015 tijdens mijn vakantie in Turkije- Bodrum. Ik heb de foto’s wederom geïmporteerd vanuit de originele raw bestanden in Lightroom om deze opnieuw te bewerken, alleen nu met de kennis van nu, en de verbeteringen en updates van lightroom anno 2020.

Ondanks wat men in het algemeen denkt te gaan zien bij de term vakantie foto’s blijf ik ook tijdens mijn vakantie “fotograaf” en blijf opzoek naar interessante objecten die mijn aandacht prikkelen. En zo ook deze Ruïne vol gekladderd met grafriti.

2 Comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s