Landschapsfotografie: molen de vier winden


De eerste fotoshoot in dit item betrof de Prinsenmolen welke staat op de landtong in de Bergse voorplas te Rotterdam Hilgersberg.

Maar er is nog een tweede molen, molen De vier winden, welke staat langs de Rotte in de wijk Terbregge in Rotterdam. Voor mij was dit het plan een rondje Bergse Voorplas te lopen met in ieder geval deze tweede molen aan te doen om vervolgens door te lopen rond de volledige plas.

De wandeling had zijn startpunt op de Straatweg, daar waar tramlijn 4 stopt bij de C.N.A.Looslaan. Over de Weissenbruchlaan, via de Boezemvaart de Strekkade geheel uitgelopen om vervolgens de Rechter Terbregse Rottekade te bewandelen. Met de Pr. Irenebrug overstekend wordt de terugweg ingezet over de Linker Terbregse Rottekade. En toen binnendoor naar station Noord richting huis.

In deze fotoshoot heb ik een combinatie gemaakt met de reguliere fotografie en de long exposure fotografie. Een selectie van de foto’s gemaakt tijdens deze mooie maar o zo lange wandeling.

2 gedachten over “Landschapsfotografie: molen de vier winden

  1. Ik vind de foto’s prachtig, maar de langere sluitertijden vind ik iets minder. Waar water in mijn ogen altijd schittert in de zon, wordt het nu een doffe rivier. Zelf hou ik meer van de zonneglitters op het water. Maar dat is altijd persoonlijk. natuurlijk

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s