Wolkenfoto’s


De verscheidenheid in wolken qua structuur en vorm is groot. En de wolken hebben geen statische vorm maar veranderen voortdurend afhankelijk van de hoogte, luchtstromingen, en natuurkundige processen.

Wolken blijven hierdoor dan ook altijd een mooi fenomeen om te fotograferen.

De geselecteerde foto’s in dit item hebben hun dienst bewezen. Hoezo? Bij het fotograferen met mijn ND filters maak je een proefopname ter bepaling van compositie en belichting met een sluitertijd die je omgerekend naar de absorbtie stops sterkte van je te gebruiken ND filter wilt bereiken. Deze sluitertijd verkrijg je in de diafragma voorkeuze stand door het knijpen van je lens-opening. Na het goed bevinden van bovenstaande punten heeft de foto in feite zijn dienst bewezen, echter zijn het veelal foto’s die je niet zomaar in de prullenbak gooit.

Een aantal van deze foto’s heb ik verwijderd bij de originele ND items om ze in een nieuw item te publiceren.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s