ND Filter; Kralingse plas 2


Wederom met de trein naar station Blaak om daar vervolgens over te stappen op metrolijn “B” richting Nesselande en vanaf daar vervolgens nog twintig minuten lopen om mijn einddoel de Kralingse plas te bereiken.

Bij mijn eerste bezoek aan de Kralingse plas waren het vooral de vergezichten en overzichten bij een redelijk zwaar bewolkte lucht die de sensor passeerden. En het waren looppaden op vaste grond. Tijdens het tweede bezoek heb ik een ander deel van de Plas bezocht waarbij je een deel van de wandelroute over de loopbruggen aflegt en dus langs de oever “over” het water loopt. Vooral dit deel van de route was een aparte ervaring.

Bij deze tweede “ND experience” heb ik niet alleen de nadruk gelegd op het maken van de foto’s maar ook tijdens de bewerking van de RAW bestanden heb ik deze meer toegespitst op lange sluitertijd fotografie.

Ook hier een aanpassing van de eerder geselecteerde en gepubliceerde foto’s. De kern van het item zijn foto’s gemaakt met het ND filter. De overige foto’s komen later terug in een ander artikel.

4 gedachten over “ND Filter; Kralingse plas 2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s