Landhuis Oliphant en Long exposure


Het was Cornelis van Coolwijk die in 1591 opdracht gaf voor de bouw van landhuis De Oliphant op het eiland Voorne. In 1975 werd het landhuis verplaatst naar zijn huidige standplaats aan de Kromme Zandweg in Charlois te Rotterdam. Het landhuis De Oliphant is een bekende en favoriete trouwgelegenheid, maar is ook te huur voor feesten en partijen.

Het landhuis als architectuur-object te combineren met long exposure fotografie leek mij een leuke uitdaging. Niet ver van het landhuis bevindt zich de molen “kromme Zandweg” gebouwd in 1723. Ook deze molen was onderdeel van de long exposure shoot.

3 gedachten over “Landhuis Oliphant en Long exposure”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s