Fotograferen en Editeren


Het fotograferen in RAW en het bewerken van je bestanden in Lightroom ligt voor mij in een zelfde lijn. Het gemaakte rauwe beeldmateriaal met je camera, wordt in lightroom omgezet naar de uiteindelijke foto. Maar ook daar liggen wat vrijheden of persoonlijke interpretaties op het uiteindelijke resultaat.

Kort geleden zijn Danique en ik wederom wat foto’s gaan maken. Een korte shoot bij een muur was ook onderdeel van het totale pakket. En hier heb ik wat van de zojuist besproken persoonlijke interpretaties toegepast. Het betreft hier de kleur van de muur.

2 gedachten over “Fotograferen en Editeren

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s