ND Filter; Eiland van Brienenoord.


De ideale weersomstandigheden bij het gebruik van ND filters zijn een lekker zonnetje, een lekker maar niet te hard windje, vertoeven aan de waterkant en mooie strakke cumuluswolken aan een blauwe lucht. Met deze combinatie ben je verzekerd van het mooiste effect.  Maar hoe vaak doet deze ideale combinatie zich op mijn vrije dag voor?

Tijdens mijn fotoshoot op Het Eiland van Brienenoord was er zeker een zonnetje, een beetje water, een strakke blauwe lucht, maar geen wolken. Het effect van het ND filter ligt hierbij in de details. Op het eerste gezicht niet direct zichtbaar maar de oplettende kijker zou een aantal detailpunten kunnen zien.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s