Uit de oude (grijze) doos.


Onderstaande foto’s komen uit de stoffige grijze doos (bij wijze van spreken).
Ze zijn gemaakt met mijn eerste digitale spiegelreflexcamera, de Nikon D3200, op 29 januari 2013 met de 18-55mm kitlens.
Ik had de camera denk ik net één maand.
De foto’s zijn gemaakt met de instelling van de camera op “automatisch” wat inhoud dat de camera zelf zijn iso insteld, in dit geval 3200. Bovendien zijn de foto’s gemaakt in Jpeg bestand. Instellingen waar ik nu de rillingen van over mijn rug krijg, spontaan last van maagzuur en zware aanvallen van hoofdpijn, duizeligheid, en onbegrip wat betreft mijzelf. Maar ja, alle begin is moeilijk.
Wat betreft het bewerken van de foto’s valt er dus ook weinig eer te behalen, daar de foto’s al reeds zijn bewerkt en gecomprimeerd (Jpeg) door de camera.
Maar toch zijn ze een leuke herinnering aan veel dingen. En dat is zeker niet met betrekking tot de hier boven beschreven feiten, maar ook het feit dat je (kleine) meid gaat trouwen en daar de benodigde voorbereidingen voor aan het treffen is.
Als laatste nog even toe te voegen dat ook de inspanningen van de styliste zeker niet mogen worden vergeten en mede aan haar is deze foto serie opgedragen.

Een gedachte over “Uit de oude (grijze) doos.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s