Turkse Riviera; Alanya, Kestel


Voor mij is er veelal één periode van ongeveer 10 dagen in het jaar dat ik veel foto’s maak, we noemen het ook wel “vakantie”.  Voor mij zijn het niet allemaal vakantiekiekjes maar probeer ik ook tijdens deze periode mijn eigen identiteit in de foto’s te leggen.

In 2014 zijn we in resort Paradiso in Kestel geweest, aan de Turkse riviera in Alanya. Met de auto hebben we vele uitstapjes gemaakt. Een aantal van onderstaande foto’s zijn uit de rijdende auto gemaakt daar er niet altijd plek was om te stoppen voor het maken van een foto.

Een aantal landschap foto’s heb ik uit de vakantieshoot geselecteerd en opnieuw bewerkt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s