Schroeven, een boor en…


Wellicht moet ik deze inleiding beginnen met een dankwoord aan: Karwei, Gamma, Praxis, Hornbach en andere doe het zelf bedrijven.

Want naast mijn Nikon D7500 en Nikon 85mm macrolens, gemonteerd op mijn Cullmannstatief heb ik slechts gebruik gemaakt van een paar schroeven en een steenboor. En wat creativiteit.

Laatst kwam tijdens een gesprek met Lucy Badoux (met wie ik veel over fotografie praat)  en ik het onderwerp scherptediepte ter sprake en wilde zij foto’s maken van lege slagroomhulzen, waarop ik opperde dit met schroeven te doen welke een veel mooier effect geven. Nu heb ik dit in het verre verleden al eens gedaan maar ging het bij mij weer kriebelen om dit nog eens te doen. Onderstaande foto’s zijn, na bewerking in Lightroom waarbij eveneens wat creativiteit om de hoek kwam kijken, het resultaat.

4 gedachten over “Schroeven, een boor en…”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s