Parklaan Rotterdam


Rotterdam, architectuurstad, is een speeltuin voor mensen zoals ik die graag architectuur fotograferen. Met Rotterdam denken we aan de wederopbouw na het bombardement van mei 1940, waarbij grote delen van de stad werden weggevaagd.

Hoge woontorens, moderne kantoorgebouwen of een combinatie van beide. Het moderne Rotterdam.

Maar er is ook nog een ander Rotterdam. Een wandeling over de Parklaan, welke loopt van de Veerhaven tot aan het Park van de Euromast, laat een ander Rotterdam zien. De meeste woningen aan de Parklaan zijn Rijksmonumenten en gebouwd midden 19e eeuw. Geen woontorens en/of moderne strakke architectuur. Enfin kijk zelf maar.

 

Alle foto’s zijn gemaakt en eigendom van Michel Jansen en micheljansenfotografie. De foto’s mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Michel Jansen worden gedownload, gekopieerd, afgedrukt, gewijzigd of anderszins worden gebruikt.

 

2 gedachten over “Parklaan Rotterdam

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s