Shooting in Rotterdam deel 2


Dit is het tweede deel uit de fotoserie “shooting in Rotterdam”.

Opzet van de fotoshoot is de architectuur van Rotterdam te fotograferen, zonder vooraf een route of object te selecteren.

Dit keer met de trein naar Rotterdam Centraal en van daaruit begint deze shoot.

Rotterdam centraal, al door velen inclusief mijzelf gefotografeerd, maar nu getracht dit te doen vanuit een ander camera standpunt. Overigens geldt dit niet alleen voor de foto’s van het Centraal Station, maar voor de foto’s van de gehele shoot. Rotterdam bekeken en gefotografeerd vanuit het fotografisch oogpunt van Michel Jansen.

Beginnend bij Centraal Station Rotterdam, zijdelings het robeco HQ meenemend, waarna De Delftse Poort zeker niet kan en mag worden vergeten, om vervolgens verder lopend over het Weena het Unilever HQ vast te leggen, nog even het Weena Center en Weena Toren meepakkend. Dan richting koopgoot en World Trade Center Rotterdam als fotografisch object te onderwerpen aan mijn Nikon D7500. Het Timmerhuis lonkt evenals de zijkant van het Stadhuis van Rotterdam om daarna stiekem een foto te maken van het politieburo als architectuurobject, en niet om een eventuele aanslag te beramen meneer agent dus blijf rustig zitten. De tijd tikt verder en inmiddels is het weer langzaam tijd om van mijn beginpunt tevens mijn eindpunt van deze shoot te maken, dus richting Centraal lopend om vervolgens de trein te pakken richting huiswaarts.

 

 

 

De foto’s mogen niet worden gedownload, gekopieerd, afgedrukt, gewijzigd of anderszins worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van micheljansenfotografie.

 

3 gedachten over “Shooting in Rotterdam deel 2

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s