Zuiderpark Rotterdam


Bomen zijn en blijven een mooi object om te fotograferen. Afgelopen zondag 25 maart eigenlijk zonder enig idee wat deze fotoshoot zou opleveren, op pad gegaan richting het Zuiderpark in Rotterdam. En eigenlijk spontaan werd het bomenfestijn geboren.

 

 

Krom is de regel (2 van 21)Krom is de regel (11 van 21)Krom is de regel (3 van 21)Krom is de regel (9 van 21)Krom is de regel (15 van 21)Krom is de regel (19 van 21)Krom is de regel (18 van 21)Krom is de regel (8 van 21)Krom is de regel (6 van 21)Krom is de regel (17 van 21)Krom is de regel (13 van 21)Krom is de regel (21 van 21)Krom is de regel (5 van 21)Krom is de regel (10 van 21)Krom is de regel (7 van 21)Krom is de regel (12 van 21)Krom is de regel (4 van 21)Krom is de regel (14 van 21)Krom is de regel (16 van 21)Krom is de regel (20 van 21)

 

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt en bewerkt door micheljansenfotografie en mogen derhalve niet worden gedownload, afgedrukt, gekopieerd, bewerkt of anderszins worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van micheljansenfotografie.

4 gedachten over “Zuiderpark Rotterdam

  1. Allerlei vormen die tot de verbeelding spreken, hoe ouder de boom hoe indrukwekkender en soms ook “maffer”. Recht omhoog kijken is ook leuk, zouden we vaker moeten doen zoals op foto 3 … Net alsof de foto op zijn kop staat en er zit zoveel perspectief in.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s