Architectuur – diergaarde Blijdorp


Het klinkt wellicht een beetje vreemd en het is misschien ook niet de combinatie die voor de hand ligt. Maar zo ben ik ook, een beetje anders. Maar tijdens één van mijn vele bezoekjes aan diergaarde Blijdorp dacht ik, de meeste mensen komen en fotograferen de inwoners van diergaarde Blijdorp, maar er is zoveel meer. En zeker ook de architectuur hier mag zeker gezien worden.

 

 

Bovenstaande foto’s  zijn eigendom van micheljansenfotografie. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast, afgedrukt of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s