Amazonica – diergaarde Blijdorp


De vlindertuin van diergaarde Blijdorp is gevestigd in een koepelvormig gebouw. Onder tropische temperaturen bevinden zich hier een grote verscheidenheid aan vlinders. Wanneer je de Amazonica binnenloopt met je camera paraat zul je, in het ongunstigste geval,  nog zeker een half uur geduld moeten hebben eer de apparatuur geacclimatiseerd is. Echter kun je dan volledig los gaan.

 

 

Bovenstaande foto’s  zijn eigendom van micheljansenfotografie. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast, afgedrukt of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

2 gedachten over “Amazonica – diergaarde Blijdorp

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s