11 maart 2018


Voor mijn vrouw en mijzelf is de zondag 11 maart een dag die we nimmer zullen vergeten. Maar helaas niet met goede en/of een blijde herinnering.

Om 0.1.00 uur in de nacht van 11 maart hebben wij onze pers Timo moeten laten inslapen. Timo had zware nierproblemen. Timo was op. Van buiten nog een mooie kat met een mooie vacht, maar van binnen waren niet alleen zijn nieren maar waarschijnlijk ook andere organen aangedaan. Timo is op mijn schoot langzaam in slaap gevallen. Een groot verlies maar gelukkig hadden we zijn halfbroer Simba nog. Een gedachte die voor korte duur bleek. Simba was hartpatiënt. Diezelfde 11 maart om 23.30 moesten we om erger te voorkomen Simba laten inslapen. Beide, Timo en Simba hebben wij acht jaar lang in ons midden gehad. Een mooie tijd. De beslissing tot het inslapen van beide katten gaf veel verdriet maar gerechtvaardigd. We kunnen met een gerust hart en vele mooie herinneringen terugkijken op onze boys. 11 maart 2018, Timo en Simba rust zacht.

3 Comments

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s