Shooting in Rotterdam 001


Mijn fotoshoots zijn wisselend van opzet. In sommige gevallen ga ik gericht naar een vooraf gekozen object of onderwerp en fotografeer dit vanuit vele POV (points of views) zoals de laatste keer bijvoorbeeld de “kasteel van Rhoon” fotoshoot, of ik laat mij geheel onvoorbereid, niet wetende welk object of onderwerp ik ga fotograferen ergens afzetten met het openbaar vervoer.

Deze laatste insteek betrof de onderstaande fotoshoot. Ik stapte op de bus richting Zuidplein, om daar over te stappen op de Metro en uit te stappen bij metrostation Rijnhaven. En dan….mijn neus achterna. De weersomstandigheden waren in ieder geval goed, ik had er zin in.

Rotterdam,

de stad waar ik geboren ben,

de stad waar ik woon,

de stad waar ik leef,

de stad waar ik adem,

de stad waar ik werk,

de stad waar ik van geniet en fotografeer.

 

Bovenstaande foto’s mogen niet worden gedownload, gekopieerd, bewerkt, afgedrukt of anderszins worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van micheljansenfotografie.

Email: micheljansenfotografie@mail.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s