Een dagje Diergaarde Blijdorp


Een dagje dierentuin zal of zou een titel van serie van foto’s van vele mensen kunnen zijn. Want er bezoeken grote getale mensen de Diergaarde Blijdorp te Rotterdam.

Er zijn stelletjes die om een dagje gezellig samen te zijn een bezoekje brengen aan de dierentuin,  ouders met kinderen eventueel vergezeld van oma’s en/of opa’s de toegangspoortjes van de dierentuin zijn gepasseerd, of oma’s en/of opa’s met kleinkinderen een dagje uit zijn.

En tijdens deze uitjes worden er massaal foto’s gemaakt. Velen fotograferen met hun mobiel, enkele met een systeemcamera, en anderen met een spiegelreflexcamera. Vooral in deze laatste categorie is er een grote verscheidenheid, zowel in leeftijd als in apparatuur.

Echter tussen al deze verschillende mensen met een verscheidenheid aan fotoapparatuur is er één algemene overeenkomst. Als ze allen de uitgang zijn gepasseerd hebben ze er “een dagje Diergaarde Blijdorp” opzitten.

 

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt en bewerkt door Michel Jansen en mogen derhalve niet worden gedownload, gekopieerd, afgedrukt, gewijzigd of anderszins worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van micheljansenfotografie.

Contact: micheljansenfotografie@mail.com

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s