Het einde van 2017 inzicht.


Nog een paar weken en we kunnen 2017 weer afsluiten, en staan we aan een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen, nieuwe plannen, of stap je op de zelfde voet het jaar 2018 binnen.

Hoe was jou fotografiejaar 2017. Heb je nog een nieuwe camera aangeschaft, misschien een nieuwe lens tot je assortiment toegevoegd, heb je een resolute aanschaf gedaan?

Zelf heb ik een 18-140mm zoomlens van Nikon aangeschaft, ter vervanging van mijn sigma 17-70mm zoomlens die ik via marktplaats heb kunnen verkopen. En wat betreft mijn vraag of jullie een resolute aankoop hadden gedaan, persoonlijk heb ik dit wel gedaan. Mijn vertrouwde schoudertas waarin ik mijn fotospullen meeneem heeft plaats gemaakt voor een heuse rugzak. Ik heb lang getwijfeld maar het is een weloverwogen en nuttige aankoop geweest.

Dit jaar heb ik tevens een nieuw item in de fotografie ontdekt. Ik kreeg van mijn vrouw een jaarabonnement van diergaarde Blijdorp en heb dit jaar dan ook vele maandagen met fotocamera en aanverwante artikelen in Blijdorp rond gelopen. Kijk eens op mijn weblog: www.zoorotterdam.wordpress.com

Plannen voor het volgend jaar? Nee niet in het speciaal. Een beetje op dezelfde voet doorgaan, en dat is voor mij foto’s blijven maken waar ik 120% achter sta.

Ik wens jullie allemaal gezellige kerstdagen, een leuke oudejaarsavond, en een gezond 2018 in het algemeen en een mooi fotojaar 2018 in het bijzonder.

groetjes,

Michel jansen.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s