Fotografie in woord


Tot nu toe waren mijn geschreven berichten omtrent fotografie in het algemeen en qua onderwerp zeer divers als aparte berichten in het menu vermeld. Als feedback kreeg ik van Lucy Badoux het idee voorgeschoteld deze artikelen te bundelen en als submenu onder 1 map onder te brengen. Dus worden vanaf heden mijn geschreven berichten omtrent fotografie en bijzaken in deze map gebundeld.

Als geschreven artikelen zijn reeds bijgevoegd:

Witbalans

De SD Geheugenkaartjes

Onderhoud Camera, Lenzen en Sensor

Is mijn sensor vuil?

Reinigingssets

Hoe controleer ik of mijn sensor vuil is.

Welke Compositie Theorie

Reflecties, spiegeling

De zin en onzin van het UV filter

De zin en onzin van het UV filter (2)

De Tas

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s